Μενεγάκη για δολοφονία 11χρονης Βασιλικής: “Μας έχει σοκάρει – Δεν πατάμε και εμείς ένα κουμπί…”

 Μενεγάκη για δολοφονία 11χρονης Βασιλικής: “Μας έχει σοκάρει – Δεν πατάμε και εμείς ένα κουμπί…”

Στο άγριο έγκλημα στον Πύργο, όπου δολοφονήθηκε η 11χρονη Βασιλική από τον 37χρονο θείο της, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Κι εγώ έβλεπα δελτίο, ξέρω, ξέρω. Μας έχει σοκάρει πάρα πολύ το γεγονός. Μιλάμε, γελάμε, γιατί και εμείς με ένα σκοπό είμαστε εδώ. Ήμασταν τέσσερα άτομα στο καμαρίνι και λέγαμε “δεν είναι δυνατόν”. Τι φρίκη, τι στιγμές ζουν αυτοί οι άνθρωποι στην Ηλεία, δεν ξέρω τι να πω για την οικογένειά τους. Είναι ένα σοκ για όλους» ανέφερε στην αρχή για να συμπληρώσει αμέσως μετά ότι και εκείνοι επηρεάζονται από τέτοιου είδους άγρια εγκλήματα, αλλά προσπαθούν να προσφέρουν λίγη χαρά μέσα από την εκπομπή τους.

«Μη νομίζετε ότι και εμείς πατάμε ένα κουμπί και μπαίνουμε μέσα και λέμε “γιούχου, η ζωή είναι ωραία”. Πρέπει κάποιοι να δίνουμε και κάτι άλλο για να μπορεί να βγαίνει το δικό μας και το δικό σας μυαλό από αυτά που βασανίζουν τον καθένα. Ο καθένας κουβαλάει κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι του.

Προσπαθήστε να έχετε ανθρώπους δίπλα σας που σας δίνουν το κάτι άλλο, λίγο να ξεχνιόμαστε» είπε χαρακτηριστικά για να καταλήξει λέγοντας «τα χαμόγελα κάνουν καλό» για να κάνει… δεύτερη έναρξη με μουσική για να φτιάξει τόσο η δική της διάθεση, όσο και του τηλεοπτικού κοινού

Σχετικά Άρθρα