Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετερώνει ληστή τράπεζας που κρατά ομήρους (vid)

 Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετερώνει ληστή τράπεζας που κρατά ομήρους (vid)

Σκηνές που παραπέμπουν σε αστυνομική περιπέτεια του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου και δημοσιοποιήθηκαν τώρα από τις αστυνομικές αρχές της Φλόριντα των ΗΠΑ. Το βίντεο είναι τραβηγμένο μέσα σε τράπεζα κατά τη διάρκεια ληστείας με ομηρία.

Ένας 36χρονος είχε εισβάλει οπλισμένος σε υποκατάστημα της Fort Myers Bank of America, στο οποίο και παγιδεύτηκε με αποτέλεσμα να περικυκλωθεί από αστυνομικούς. Αρχικά και δεδομένου ότι ο ίδιος απειλούσε πως θα πυροδοτούσε μια βόμβα που είχε μαζί του, ειδικός διαπραγματευτής επιχείρησε να τον πείσει να παραδοθεί για να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη ζωή.

Ο 36χρονος όχι μόνο δεν πείστηκε αλλά τράβηξε μαχαίρι και το έβαλε στον λαιμό μίας γυναίκας, την οποία κρατούσε μαζί με μια δεύτερη ως ομήρους και ανθρώπινες ασπίδες.

Η ομάδα SWAT που βρισκόταν στο σημείο αποφάσισε ότι έπρεπε να επέμβει. Ελεύθερος σκοπευτής σημάδεψε στηρίζοντας το όπλο του στον ώμο άλλου αστυνομικού και πυροβόλησε. Η σφαίρα διαπέρασε την οθόνη υπολογιστή και χτύπησε στο κεφάλι τον επίδοξο ληστή που σκοτώθηκε ακαριαία.

Σχετικά Άρθρα