Αυτιάς: Ο Τσίπρας έδινε υποκατώτατο μισθό 427 ευρώ- Αντιδράσεις στα social (vid)

 Αυτιάς: Ο Τσίπρας έδινε υποκατώτατο μισθό 427 ευρώ- Αντιδράσεις στα social (vid)

«Ο Τσίπρας έδινε 427 ευρώ υποκατώτατο μισθό. Τα έχετε χρεωθεί όλα αυτά» ισχυρίστηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα σε πάνελ πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, μεταξύ άλλων μαζί με την Έλενα Κουντουρά και τον Δημήτρη Πανόπουλο. 

Λέγοντας αρχικά ότι «η οικονομία «είναι σοβαρό θέμα για να γελάμε» και ότι «θέλει σταθερότητα», μην έχοντας στη συνέχεια τι να απαντήσει στον δημοσιογράφο και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές Δημήτρη Πανόπουλο, που του επισήμανε ότι «οι 13 μονάδες κάτω είναι αποτέλεσμα οικονομικής πολιτικής (…) Είστε 13 μονάδες κάτω και μιλάτε για οικονομική πολιτική. Την προτάσσεται και είναι αυτό για το οποίο ο κόσμος τιμώρησε τη ΝΔ», τα έριξε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για τον υποκατώτατο μισθό. 

«Ο Τσίπρας έδινε 427 ευρώ υποκατώτατο μισθό. Τα έχετε χρεωθεί όλα αυτά» είπε χαρακτηριστικά. Μόνο που για ακόμα μια φορά πρόκειται για χυδαία ψέματα, με ένα βίντεο που δημοσίευσε ο  Γιώργος Αναβαλόγλου, ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος, Γιώργος Αναβαλόγλου, να τον εκθέτει πλήρως.

Στο βίντεο περιλαμβάνεται η επίμαχη δήλωση του Γιώργου Αυτιά, αλλά και δημοσίευμα του Capital από το 2012, το οποίο έφερε τον τίτλο «Από σήμερα σε ισχύ οι μισθοί των 490 ευρώ» με επισήμανση στο σχετικό κομμάτι ότι «για τους νέους (ηλικίας κάτω των 25 ετών) οι μισθοί που ορίζονται από την ΕΓΣΣΕ θα μειωθούν κατά 32% χωρίς περιοριστικούς όρους». 

Σχετικά Άρθρα