Μόσλεϊ: Νέο βίντεο δείχνει τον Βρετανό στη βραχώδη πλαγιά λίγο πριν πέσει-Τι έδειξε η νεκροψία

 Μόσλεϊ: Νέο βίντεο δείχνει τον Βρετανό στη βραχώδη πλαγιά λίγο πριν πέσει-Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η dailymail, πλάνα που βρέθηκαν από ένα beach bar στην Αγία Μαρίνα δείχνουν πιθανό να είναι ο Michael Mosley και τον δείχνει να κατεβαίνει μια βραχώδη πλαγιά κοντά σε έναν φράχτη πριν πέσει.

Η γυναίκα του δήλωσε ότι ο 67χρονος, ο οποίος εξαφανίστηκε αφού άφησε την ίδια και τους φίλους του στην παραλία του Αγίου Νικολάου την Τετάρτη, φαίνεται ότι έκανε μια «απίστευτη ανάβαση, πήρε λάθος διαδρομή και κατέρρευσε σε σημείο που δεν ήταν εύκολο να τον δουν» οι ομάδες έρευνας έκτακτης ανάγκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Μια πρώτη εξέταση από ιατροδικαστή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αλλά πρόκειται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις στον πατέρα τεσσάρων παιδιών για να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου.

  • Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, καθιστώντας δύσκολο να προσδιοριστεί μακροσκοπικά η αιτία θανάτου ή αν υπήρξε πτώση από τα βράχια.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ακολούθησε το δρομολόγιο που επιβεβαιώνουν οι κάμερες και οι μαρτυρίες και καθώς κατευθυνόταν προς την παραλία, φαίνεται ότι είτε ζαλίστηκε είτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του.

Παρατηρήθηκε ότι το χέρι του, που φορούσε ρολόι, ήταν ακουμπισμένο στο στήθος του, επιβεβαιώνοντας τις δηλώσεις της συζύγου του στις αστυνομικές Αρχές και υποδεικνύοντας πιθανό παθολογικό πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα