Ευρωεκλογές/Κύπρος: Ποιος είναι ο Youtuber Φειδίας Παναγιώτου που έκανε την έκπληξη

 Ευρωεκλογές/Κύπρος: Ποιος είναι ο Youtuber Φειδίας Παναγιώτου που έκανε την έκπληξη

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κύπρο η δυναμική παρουσία του γνωστού Youtuber Φειδία Παναγιώτου στις Ευρωεκλογές. Η ανεξάρτητη υποψηφιότητά του εμφανίζεται ως τρίτη δύναμη στην Κύπρο, πίσω από το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ που δίνουν μάχη στήθος με στήθος για την πρωτιά, με τα exit polls να του δίνουν διψήφιο ποσοστό, που κυμαίνεται από 12% έως και 18%

Ο Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος είναι γιος παπά, χωρίς ιδιαίτερες σπουδές και ακαδημαϊκές περγαμηνές, και έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της παρουσίας του στο Youtube και το TikTok, ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί, αν πάει στις Βρυξέλλες.

«Κάπου άκουσα ότι αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τα πράγματα γύρω σου και θέλεις να αλλάξουν, πρέπει να γίνεις εσύ η αλλαγή», είχε δηλώσει κατά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του.

Η αγκαλιά με τον Elon Musk και η Lamborghini από τον Mr Beast

Ο Φειδίας έχει περίπου 2,6 εκατ. συνδρομητές στο Youtube και κατά καιρούς έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Χαρακτηριστικά είναι τα ταξίδια του σε Ινδία και Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, τα οποία τον είχαν βάλει και σε μπελάδες.

Σε άλλη στιγμή της καριέρας του, κοιμόταν σε sleeping bag επί τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να… αγκαλιάσει τον Elon Musk!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος πρόσφατα, κέρδισε μία Lamborghini από τον διάσημο youtuber Mr Beast, αφού με πείσμα δέχτηκε την πρόκληση να κρατάει για παραπάνω από 70 ώρες μέρος του super sport αυτοκινήτου, το οποίο τελικά πούλησε για 240.000 δολάρια.

Σχετικά Άρθρα