Φρίκη για τη δολοφονία της 63χρονης – Την κατακρεούργησε και πήγε να τζογάρει

 Φρίκη για τη δολοφονία της 63χρονης – Την κατακρεούργησε και πήγε να τζογάρει

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που αφορούν τη στυγερή δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα. Ο φίλος της κόρης του θύματος κατακρεούργησε τη γυναίκα, πήγε αμέσως και έπαιξε τζόγο και έκανε τον ανήξερο για 24 ολόκληρες ημέρες. Ο 38χρονος δεν πήγε και στην κηδεία της για να συμπαρασταθεί.

«Όταν έφτασα στο σπίτι, άνοιξα την πόρτα και αμέσως βρέθηκα μπροστά στη γυναίκα. Στεκόταν όρθια με τη βοήθεια ενός “πι”. Με κοίταξε και αμέσως με ρώτησε “τι θες εσύ εδώ;” Πανικοβλήθηκα και την έσπρωξα από τις σκάλες», είπε στους αστυνομικούς.

Ο δράστης περιέγραψε με κυνικό τρόπο στους αστυνομικούς όσα ακολούθησαν, τονίζοντας πως η γυναίκα έπεσε και έφτασε μέχρι τη μέση της σκάλας. Άρχισε να φωνάζει: «Γιατί μου το κάνεις αυτό; Εγώ σε ξέρω από μικρό παιδί».

«Την έσπρωξα ξανά και έπεσε πιο κάτω φωνάζοντας συνεχώς βοήθεια. Τότε πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τη μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό. Πανικοβλήθηκα και ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει», σημείωσε.

Πήγε και έπαιξε τζόγο μετά το έγκλημα

Σκότωσε τη μητέρα της παιδικής του φίλης, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA», για να αρπάξει τις περίπου 7.000 ευρώ που βρίσκονταν στο σπίτι με σκοπό να παίξει σε τυχερά παιχνίδια, καθώς ήταν εθισμένος στον τζόγο.

Σκότωσε την 63χρονη γυναίκα με 5 μαχαιριές στον αυχένα, αφού πρώτα την έριξε από την εσωτερική σκάλα του διαμερίσματος. Αιτία ήταν, όπως είπε, το γεγονός πως το θύμα τον αναγνώρισε. Ήταν συμμαθητής και παιδικός φίλος της κόρης της. Ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Ένας 38χρονος άντρας που έμαθε για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι και αποφάσισε να κάνει ληστεία. Όταν η γυναίκα τον κατάλαβε και είδε το πρόσωπό του, αποφάσισε να τη σκοτώσει.

Σχετικά Άρθρα