Χαρίτσης: Με στοιχεία τραμπισμού ο Κασσελάκης -Αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε ο Μητσοτάκης να τον εφεύρει

 Χαρίτσης: Με στοιχεία τραμπισμού ο Κασσελάκης -Αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε ο Μητσοτάκης να τον εφεύρει

Ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, παραχώρησε συνέντευξη στο Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δήλωση του συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Οικονόμου, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως την Τασία Χριστοδουλοπούλου και το Γιώργο Βαρεμένο για συνδιαλλαγή που αφορά τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε πως η Νέα Αριστερά παραμένει στην όχθη της Αριστεράς. «Άλλοι είναι αυτοί που κάνουν πολιτική με έναν τρόπο που δεν έχει σχέση με τον κόσμο της Αριστεράς. Εννοώ τον κ. Κασσελάκη. Τι μας λένε; Ότι υπήρξε συνδιαλλαγή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε.

Και πρόσθεσε: «Και μας τα λέει ο κ. Κασσελάκης που έγραψε πως πρέπει να στηρίξουμε τον κ. Μητσοτάκη. Είναι δυνατόν να ζούμε τέτοιες αθλιότητες λίγο πριν τις εκλογές; Έχουμε στοιχεία τραμπισμού. Ο κ. Κασσελάκης μπορεί να έχει μάθει αλλιώς στην Αμερική αλλά εδώ δεν περνάνε αυτά. Με αυτές τις αθλιότητες έχει καταφέρει να μετατοπίσει τα προβλήματα και να μην μιλάμε για τα προβλήματα της κοινωνίας».

Επισήμανε πως η Νέα Αριστερά έβαλε στη συζήτηση τα προβλήματα που καίνε την κοινωνία.

«Στενός συνεργάτης του προέδρους της ΣΥΡΙΖΑ ξεστομίζει αυτές τις αθλιότητες. Έχουμε δεχτεί αδιανόητες προσωπικές επιθέσεις αλλά αυτό έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο».

Σε σχέση με το πόθεν έσχες που παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Εγώ αυτό που είδα είναι ένα excel. Αυτό που είδα τις επόμενες ημέρες είναι πως την ώρα που κοινωνία δεν ξέρει πώς θα βγάλει το ρεύμα, γύρω της να γίνεται ένας χορός εκατομμυρίων με το πόσα έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Ο κ. Κασσελάκης έκανε την επιλογή του να γυρίσει την ατζέντα εκεί που βολεύει τον κ. Μητσοτάκη. Αν δεν υπήρχε ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε ο κ. Μητσοτάκης να τον είχε εφεύρει. Τρίβει τα χέρια του ο κ. Μητσοτάκης με αυτή την εξέλιξη.

Ποιος; Ο πρόεδρος του κόμματος που χρωστάει περισσότερα στην Ευρώπη. Απέναντι έχουμε την αξιωματική αντιπολίτευση που στρέφει της συζήτηση στο πόθεν έσχες. Έβγαλε στο video wall ένα excel και νόμιζε πως έτσι καθαρίζει. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τους θεσμούς».

«Εμείς θα επιμείνουμε στον δρόμο της πραγματικής πολιτικής γιατί αυτό που ζούμε είναι σκυλοκαβγάς που δεν αφορά την κοινωνία. Ο κ. Μητσοτάκης και η φον Ντε Λάιεν ετοιμάζεται να συνεργαστούν με την ακροδεξιά», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα