ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση ρεύματος: Ο Μητσοτάκης έριξε την ευθύνη στους ανέμους -Το πολύ πολύ να στείλει επιστολή στον Αίολο”

 ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση ρεύματος: Ο Μητσοτάκης έριξε την ευθύνη στους ανέμους -Το πολύ πολύ να στείλει επιστολή στον Αίολο”

Με μία καυστική ανακοίνωση σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αύξηση του ρεύματος. «Η αλήθεια είναι ότι η ευρηματικότητα της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το που πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για την τρομερή ακρίβεια που ταλανίζει τους πολίτες, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος που φτάνουν στο 45% μπορεί σε μία οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση να χτυπούσαν συναγερμό. Μπορεί οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση να έψαχνε ήδη τρόπους για το πως θα βοηθήσει τους καταναλωτές να ανταπεξέλθουν. Όμως αυτό δεν ισχύει και για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλωστε ξεπέρασε το θέμα ρίχνοντας την ευθύνη στους… ανέμους: “Μπορεί να μη φύσηξε όσο θα περιμέναμε” τόλμησε να ξεστομίσει, δίχως ίχνος ντροπής κι έληξε το ζήτημα με συνοπτικές διαδικασίες».

Συνεπώς, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «δεν θα πρέπει να ευελπιστούν οι πολίτες σε ουσιαστικές παρεμβάσεις. Το πολύ πολύ να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστολή στον… Αίολο».

Σχετικά Άρθρα