Σπίρτζης για την 717: “Να μου ζητήσει συγγνώμη η ΝΔ”

 Σπίρτζης για την 717: “Να μου ζητήσει συγγνώμη η ΝΔ”

Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ήταν μια δικαίωση για τον ίδιο και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο πρώην υπουργός μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σε δήλωσή του μετά τη διαρροή της απόφασης για τη σύμβαση 717 για την τηλεδιοίκηση.

Ο κ. Σπίρτζης αισθάνεται διπλά δικαιωμένος για το γεγονός ότι εκείνος ήταν που ζήτησε πρώτος να συσταθεί προανακριτική επιτροπή για τις τυχόν ποινικές ευθύνες στην πορεία υλοποίησης της σύμβασης.

«Τώρα μπορεί ο κάθε πολίτης να κατανοήσει γιατί ζητούσα να γίνει προανακριτική επιτροπή και στη συνέχεια ειδική επιτροπή που προβλέπει το Σύνταγμα για διερεύνηση των πιθανών ευθυνών μου» σημειώνει.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός επαναλαμβάνει με ακόμη μεγαλύτερη έμφαση τώρα ότι οι ευθύνες δεν είναι γενικές, αλλά προσωποποιημένες δείχνοντας ευθέως στις επόμενες διοικήσεις του ΟΣΕ και του υπουργείου Μεταφορών.

«Με εξαίρεση τους συγγενείς των θυμάτων και την ελληνική κοινωνία, που απολύτως αιτιολογημένα και δίκαια αναζητούν την πλήρη διαλεύκανση κάθε πτυχής και του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και των πεπραγμένων όλων στο σιδηρόδρομο, ρωτάμε σήμερα τους υπόλοιπους και δυστυχώς είναι πολλοί, ποιος θα ζητήσει πρώτος συγγνώμη;» αναφέρει ο κ. Σπίρτζης καλώντας τη ΝΔ να ζητήσει συγγνώμη για τη στοχοποίησή του από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας όπως σημειώνει.

Σχετικά Άρθρα