Ο Νίκος Γεωργιάδης επανακάμπτει ως “γαλάζιος” επικοινωνιολόγος;

 Ο Νίκος Γεωργιάδης επανακάμπτει ως “γαλάζιος” επικοινωνιολόγος;

Σύμφωνα με το radar.gr, ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Γεωργιάδης είναι το πρόσωπο που μαζί με τον αμερικανό γκουρού της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ, φέρεται να επεξεργάζεται τα ευρήματα όλων ανεξαιρέτως των δημοσκοπήσεων, τις τάσεις και τις κυλιόμενες σε καθημερινή βάση, προκειμένου να αξιολογηθούν, να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα και να χαραχθεί η πλέον κατάλληλη πολιτική – προεκλογική γραμμή για τις ευρωεκλογές.

Ο Νίκος Γεωργιάδης οδηγήθηκε σε δίκη μετά από αποκαλύψεις για εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία όπου βρισκόταν ως διπλωματικός υπάλληλος του ΟΗΕ και της ΕΕ.

Μάλιστα, η Ιντερπόλ καταζητούσε και στην Ελλάδα τον Νίκο Γεωργιάδη για την εμπλοκή του στο κύκλωμα trafficking και παιδεραστίας που συγκλονίζει τη Μολδαβία ενώ ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε συλληφθεί και στη Γερμανία μετά την έκδοση του διεθνούς εντάλματος.

Ο Γεωργιάδης κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό, ωστόσο στο Εφετείο οι κατηγορίες αποσύρθηκαν λόγω παραγραφής. Κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής, κατά συρροή (αφορά τρεις περιπτώσεις) και στη μια περίπτωση, κατ΄ εξακολούθηση.

Κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου ο Νίκος Γεωργιάδης είχε καταθέσει, ότι μίλησε με τον Κ. Μητσοτάκη ο οποίος του είπε «Δεν φεύγεις από το προσκήνιο; Δεν υπάρχει περίπτωση να προσαχθείς. Κάτσε δυο μήνες, τρεις. Είσαι πίσω κανονικά. Θα σκάσει σε δυο μήνες. Θα κάτσει».

Σχετικά Άρθρα