Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Πορτοσάλτε για “την selfie του Κασσελάκη στη Μέση Ανατολή”

 Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Πορτοσάλτε για “την selfie του Κασσελάκη στη Μέση Ανατολή”

Στον Άρη Πορτοσάλτε απαντά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ μετά την πρωινή με αφορμή την κριτική που άσκησε το πρωί από τηλεοπτική εκπομπή ο δημοσιογράφος, σχολιάζοντας ότι «ο κ. Κασσελάκης πήγε στην Παλαιστίνη για να βγάλει selfie».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο κ. Πορτοσάλτε μοιάζει να μπέρδεψε (ξανά) τον δημοσιογραφικό του ρόλο με αυτόν του ατάλαντου επιθεωρησιογράφου, καθώς κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται ότι η επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Παλαιστίνη έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία και αντίκτυπο, εντός και εκτός της χώρας μας.»

Και συνεχίζει: «Η πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη να βρεθεί δίπλα στον παλαιστινιακό λαό αυτή τη στιγμή, εκνεύρισε σφόδρα τα στελέχη της ΝΔ και της κυβέρνησης, που περιδιαβαίνουν στα κανάλια και επιδίδονται σε ένα μίζερο, ακροδεξιό, παραλήρημα.»

«Όσο για τις «εκδρομούλες για σέλφι» σε εμπόλεμη ζώνη, αν είναι τόσο ελκυστικές, γιατί να μην πάει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Για να δει κι ο ίδιος την τραγωδία που εξελίσσεται εκεί και να αναθεωρήσει τη στάση του.»   

«Προφανώς ο κ. Πορτοσάλτε αναγνωρίζει ως διπλωματική δραστηριότητα μόνο το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Όαση Σίβα και δη με κρατικά έξοδα…»

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: «Το ταξίδι αυτό είναι μόνο μία selfie, Ο κ. Κασσελάκης πήγε στην Μέση Ανατολή για να λύσει το Παλαιστινιακό και μετά να έρθει να λύσει το πρόβλημα με την φέττα», επισήμανε ο Άρης Πορτοσάλτε. Μεταξύ άλλων ο κ. Ποσρτοσάλτε χαρακτήρισε «ασχετίδη» τον κ. Κασσελάκη σε θέματα που αφορούν το Κυπριακό 

Σχετικά Άρθρα