Σβίγκου για επίσκεψη στη Παλαιστίνη: “Αρχίζει ένα ιστορικό ταξίδι -Θα μεταφέρουμε μήνυμα αλληλεγγύης”

 Σβίγκου για επίσκεψη στη Παλαιστίνη: “Αρχίζει ένα ιστορικό ταξίδι -Θα μεταφέρουμε μήνυμα αλληλεγγύης”

«Σε λίγο αρχίζει ένα ιστορικό ταξίδι». Με αυτές τις λέξεις η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ράνια Σβίγκου δίνει το έναυσμα της διήμερης επίσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στην Παλαιστίνη. «Με τον πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, την Τομεάρχη Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, τον Τομεάρχη Άμυνας, Ε. Αποστολάκη, τον διπλωματικό σύμβουλο Δ. Παπαγεωργίου, θα συναντηθούμε με την Παλαιστινιακή αρχή και την ΟΑΠ, στη Δυτική Όχθη, και με τον Πατριάρχη στα Ιεροσόλυμα.

Θα μεταφέρουμε μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ελληνικού λαού. Για να σταματήσει η ανθρωπιστική τραγωδία, να απελευθερωθούν οι όμηροι, να υπάρξει κατάπαυση του πυρός. Για να νικήσει η Ειρήνη και η Δικαιοσύνη», υπογραμμίζει η κ. Σβίγκου κλείνοντας την ανάρτησή της.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και το επιτελείο του θα επισκεφθούν σήμερα και αύριο (26 και 27/05) τα Ιεροσόλυμα, τη Βηθλεέμ και τη Ραμάλα και θα συναντηθούν με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Παλαιστινιακής Αρχής, στο πλαίσιο της επίσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στα παλαιστινιακά εδάφη.

Εκτός από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Παλαιστινιακής Αρχής, θα βρεθούν και με εκπροσώπους της ΟΑΠ (PLO) και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης, κ. Θεόφιλο Γ‘. 

Σχετικά Άρθρα