Σοβαρά επεισόδια οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο- Ένας τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση

 Σοβαρά επεισόδια οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο- Ένας τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα υπήρξαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού οι οποίοι βρίσκονται στο Βερολίνο για το Final Four. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια έγιναν σε δύο διαφορετικά (σταθμό μετρό και κοντά σε ξενοδοχείο) με την Αστυνομία να επεμβαίνει μετά από λίγα λεπτά.

Ένα άτομο έχει τραυματιστεί βαριά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δύο φέρουν βαριά τραύματα και εννέα ελαφρά, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η πυροσβεστική του Βερολίνου.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ορισμένες συλλήψεις.

Άμεσα, όπως αναφέρουν τα γερμανική ΜΜΕ, ενεργοποιήθηκε η διαδικασία αντιμετώπισης συμβάντων μαζικών ατυχημάτων, με πυροσβέστες και διασώστες να καλούνται εσπευσμένα στον σταθμό του μετρό.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεππτομέριες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.

Tο απόγευμα της Παρασκευής (24/05) λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε, Τούρκοι οπαδοί μπήκαν με ντου και χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο αφού νωρίτερα είχαν έρθει σε συμπλοκές με οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι περίμεναν να εισέλθουν στην αρένα.

Σχετικά Άρθρα