Παραλήρημα κατά του Αντετοκούνμπο από γνωστό πανελίστα

 Παραλήρημα κατά του Αντετοκούνμπο από γνωστό πανελίστα

Ο γνωστός πανελίστας Στέφανος Κωνσταντινίδης… ενοχλήθηκε με τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αποφάσισε να πει τα δικά του εξαπολύοντας επίθεση στον έλληνα σταρ των Μπακς ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο για το Final Four και τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Μετά το τέλος του Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε ο διεθνής μπασκετμπολίστας προχώρησε σε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και τους Πράσινους. Σε κάποιο σημείο ο Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι δεν θα έπαιζε στους δύο «αιωνίους», αλλά θα τους αγόραζε αν ο Γιαννακόπουλος ή οι Αγγελόπουλοι τους πουλούσαν.

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, μπορεί να γύρναγα στην ομάδα που ξεκίνησα. Ή θα αγοράσω μία ομάδα. Άμα μου την πουλήσουν ο Γιαννακόπουλος ή Αγγελόπουλοι», ήταν τα λόγια του.

Ωστόσο αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν στον γνωστό πανελίστα, ο οποίος… επιτέθηκε στον Έλληνα σταρ, μέσω μιας ανάρτησης στο instagram.

«Αγαπητέ Γιάννη μας. Ο #Ολυμπιακός και ο #Παναθηναικός είναι ιδέες στην Ελλάδα ΜΑΣ, όπως είναι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αυτές οι ιδέες αγαπητέ νεόπλουτε, προικισμένε παιχταρά, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ! Όχι γιατί υπάρχουν αρκετοί «ολιγάρχες» στην Ελλάδα μας που έχουν πιο πολλά χρήματα από σένα, όχι γιατί τα χρήματα τους είναι προϊόν αρκετών χρόνων στις επιχειρήσεις και όχι 4-5 χρόνων στον επαγγελματικό αθλητισμό, μήτε γιατί «μπαίνουν μέσα» από το «ψώνιο» τους, οπότε μην το βλέπεις ως επένδυση.

Κυρίως διότι αγαπητέ Γιάννη μας, οι αξίες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στη χώρα μας, όπως στην Αμερική που ζεις και για να αγοράσεις Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό πρέπει πριν τα φράγκα να έχεις την ολυμπιακή ή παναθηναϊκή ΨΥΧΗ, φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή, αμερικΛανε στη σκέψη, παιχταρά ΜΑΣ», έγραψε ο Κωνσταντινίδης.

Σχετικά Άρθρα