Βουλή/Ένταση με Κωνσταντοπούλου: Βουλευτές ΝΔ καταγγέλλουν πως τους βιντεοσκοπούσε χωρίς την άδεια τους -Αντίδραση Τασούλα

 Βουλή/Ένταση με Κωνσταντοπούλου: Βουλευτές ΝΔ καταγγέλλουν πως τους βιντεοσκοπούσε χωρίς την άδεια τους -Αντίδραση Τασούλα

Ένταση επικράτησε στη Βουλή, στο τέλος της δευτερολογίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους βουλευτές της ΝΔ να διαμαρτύρονται στο προεδρείο του κοινοβουλίου και να καταγγέλλουν ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου τους βιντεοσκοπούσε την ώρα που χειροκροτούσαν χωρίς να έχει ζητήσει την άδεια τους.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας παρεμβαίνοντας στην διαδικασία απευθύνθηκε στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και παρατήρησε: «Διαμαρτύρονται βουλευτές γιατί τους φωτογραφίζετε, τους μαγνητοσκοπείτε ή δεν ξέρω ποιο άλλο. Αυτά είναι θέματα προσωπικών δεδομένων και πρέπει να ζητάτε την άδεια των υπολοίπων. Έχετε την τάση αυτοεπαίνου, αλλά αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό. Δεν είναι σωστό να μαγνητοσκοπείτε τους άλλους χωρίς την άδεια τους».

  • Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, στηλίτευσε τη συμπεριφορά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε 54 λεπτά αντί για 25, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από τον πρωθυπουργό, με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να τον διακόπτει συνεχώς, στην αρχή της δευτερολογίας του.

Σε παρέμβασή του, ο Κωνσταντίνος Τασούλας, της ανέφερε πως ό,τι κι αν λέει δεν καταγράφεται στα πρακτικά: «Θα σταδιοδρομήσετε ως μη ακουομένη», της τόνισε, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την εγκαλεί για το γεγονός πως αγνόησε τη βούληση του λαού, καταρτίζοντας ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας χωρίς εκείνους που συγκέντρωσαν τους περισσότερους σταυρούς.

Σχετικά Άρθρα