Συγκινεί η Σελίν Ντιόν: “Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω”

 Συγκινεί η Σελίν Ντιόν: “Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω”

Την Πέμπτη 23 Μαΐου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am Celine Dion», το βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες της ζωής που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια, όπως το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Το ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί από την πλατφόρμα του Prime, δείχνει τη σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως δεν την έχει ξαναδεί το κοινό της.

Στο ντοκιμαντέρ προβάλλονται σπάνια πλάνα από τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, ενώ η ίδια αναφέρει «η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου». «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο», πρόσθεσε.

Στο ντοκιμαντέρ γίνεται, επίσης, εκτενής αναφορά στη σπάνια νευρολογική διαταραχή με την οποία διαγνώστηκε.

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της» συνέχισε στο τρέιλερ, λέγοντας με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις».

Η κάμερα του ντοκιμαντέρ κατέγραψε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε η Σελίν Ντιόν το προηγούμενο διάστημα, ορισμένες από τις οποίες συμπεριλήφθηκαν και στο τρέιλερ.

Για τη μάχη με την ασθένεια, η ίδια αναφέρει στο τρέιλερ ότι «δουλεύω σκληρά κάθε μέρα», ενώ, παράλληλα, προβάλλονται εικόνες της τραγουδίστριας να κάνει ασκήσεις.

Το τρέιλερ προετοιμάζει το κοινό και για στιγμές ψυχολογικής και σωματικής κατάρρευσης της σπουδαίας σταρ. «Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει» λέει με δάκρυα στα μάτια, και προσθέτει: «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω, κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως το Δεκέμβριο του 2022 η Σελίν Ντιόν, εν μέσω φημών, επιβεβαίωσε τους φόβους και μίλησε μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο για το πρόβλημα υγείας της.

«Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή, που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (SPS) και επηρεάζει έναν στους ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά γι’ αυτήν τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα» είχε εξομολογηθεί, με τους εκατομμύρια θαυμαστές της ανά τον κόσμο να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Σχετικά Άρθρα