Ξυλοδαρμός στη Θηβών: Τα θύματα περιγράφουν το συμβάν μέσα από το νοσοκομείο

 Ξυλοδαρμός στη Θηβών: Τα θύματα περιγράφουν το συμβάν μέσα από το νοσοκομείο

Οι εικόνες από το άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου στη Θηβών προκάλεσαν σοκ. Η μανία με την οποία οι τρεις δράστες χτυπούν τον άνδρα και τη σύζυγό του η οποία, σύμφωνα με την ίδια, τους ζήτησε το λόγο επειδή οδηγούσαν πολύ επικίνδυνα αποτυπώνεται στις εικόνες με τα σοβαρότατα τραύματα που τους προκάλεσαν σε όλο τους το σώμα. Ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε στο έδαφος και είδε αργότερα σε βίντεο τους τρεις δράστες από πάνω του να τον χτυπούν βάναυσα σε όλο του το σώμα – μίλησε στο Mega και η εικόνα του πραγματικά σοκάρει. 

Με κολάρο στο λαιμό, σπασμένη γνάθο, ράμματα στο κεφάλι και με το ένα πόδι στον γύψο, ο άνδρας προσπάθησε να θυμηθεί τα λεπτά τρόμου που έζησε από τη στιγμή που η σύζυγός του πλησίασε το λευκό αυτοκίνητο των τριών δραστών που, όπως και ο ίδιος, οδηγούσαν εξαιρετικά επικίνδυνα στους δρόμους του Αιγάλεω. 

Λίγα πράγματα θυμάται από την άγρια επίθεση καθώς η μανία με την οποία έπεσαν επάνω του οι δράστες είναι πραγματικά τρομακτική όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και είναι ενδεικτικό πως αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό οι δράστες λίγο έλειψε να χτυπήσουν και με το αυτοκίνητο τον άνδρα που είχε μείνει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. 

Σχετικά Άρθρα