ΣΥΡΙΖΑ: Τα μυθεύματα του Βορίδη δεν γίνονται πλέον πιστευτά από κανέναν

 ΣΥΡΙΖΑ: Τα μυθεύματα του  Βορίδη δεν γίνονται πλέον πιστευτά από κανέναν

«Το ”δεξί χέρι” του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Βορίδης, που πήρε… προαγωγή μετά την αποχή του από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, κατέφυγε για ακόμη μία φορά στην προσφιλή τακτική της Νέας Δημοκρατίας, αραδιάζοντας ένα σωρό ψέματα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Σχολιάζει ότι «είναι τουλάχιστον τραγελαφικό το να κατηγορεί ο Μάκης Βορίδης κάποιον για ”λαϊκισμό”, ειδικά όταν πρόκειται για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Και γίνεται ακόμα χειρότερο όταν τον κατηγορεί πως από την πλευρά του ”δεν υπάρχει ούτε μια πρόταση” κατατεθειμένη στο πολιτικό τραπέζι». Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει ξεκάθαρες και κοστολογημένες προτάσεις για την υγεία, την ακρίβεια και το φορολογικό» και πως «δεν αρκείται στο να αποστέλλει επιστολές ”παρωδία” εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τις τράπεζες και τις εταιρείες που αισχροκερδούν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει, τέλος, ότι «τον αγώνα ο κ. Μητσοτάκης δεν τον δίνει απέναντι στην ακρίβεια, αλλά απέναντι στους πολίτες. Και τα μυθεύματα του κ. Βορίδη δεν γίνονται πλέον πιστευτά από κανέναν».

Σχετικά Άρθρα