Πρόταση έκπληξη Μητσοτάκη για τον τελικό κυπέλλου- Πού να διεξάγεται μόνιμα- Νομοθετική ρύθμιση

 Πρόταση έκπληξη Μητσοτάκη για τον τελικό κυπέλλου- Πού να διεξάγεται μόνιμα- Νομοθετική ρύθμιση

Την πρότασή του ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου να γίνεται  κάθε  χρόνο  στο  ΟΑΚΑ  με  φιλάθλους  και  ανεξαρτήτως ομάδων που συμμετέχουν διατύπωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN.

Τόνισε ότι αν μπορεί να το νομοθετήσει χωρίς να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ θα το κάνει.

«Το ζήτημα αυτό αφορά την ΕΠΟ. Καταθέτω δημόσια πρόταση και αν έχω τρόπο να το νομοθετήσω χωρίς να παρέμβω στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου θα το κάνω. Ο τελικός του Κυπέλλου να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους, όπως γίνεται στην Αγγλία στο Wembley και στη Γερμανία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: 

«Αυτή είναι η πρότασή μου για τον επόμενο τελικό και ελπίζω να γίνει αποδεκτή από την ΕΠΟ και πλέον αυτός αν είναι ο κανόνας. Να μην υπάρχει αμφισβήτηση για το πού γίνεται ο τελικός, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα παίζει».

Για τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στο ΟΑΚΑ, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι γίνονται μεγάλες παρεμβάσεις και οι πρωταθλητές, όπως ο Καραλής και ο Τεντόγλου είναι ικανοποιημένοι από το προπονητήριο. «Κάνουμε παρεμβάσεις και στο κυρίως στάδιο του ΟΑΚΑ και δεν θα πρέπει να υπολειτουργεί», ανέφερε και πρόσθεσε ότι αν υιοθετηθεί η πρότασή του για κάθε χρόνο τελικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, τότε θα ξέρουμε πως η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου θα γίνεται εκεί μόνιμα. «Εμείς θα εγγυηθούμε την ασφάλεια», υπογράμμισε.

Σχετικά Άρθρα