Κηφισιά: Ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες -Προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία

 Κηφισιά: Ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες -Προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το ατύχημα με κατάρρευση πόρτας σε δημοτικό σχολείο Κηφισιάς διέταξε η εισαγγελία. Την ίδια στιγμή, ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης τα τρία άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση, χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία. Η προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε ώστε να συμπληρωθούν βασικά τμήματα της δικογραφίας. Συγκεκριμένα, για την υπόθεση δεν υπάρχει ακόμη ιατροδικαστική έκθεση, ούτε έχουν ληφθεί καταθέσεις από γονείς μαθητών.

Ακόμη, δεν έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη που έχει ήδη ζητηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης από την αστυνομία και δεν έχουν περιληφθεί τα στοιχεία για το πώς παρελήφθη το έργο.

Υπενθυμίζεται ότι από την κατάρρευση της πόρτας στο δημοτικό σχολείο τραυματίστηκε ένας μαθητής.

Η ανακοίνωση για την υγεία του 9χρονου

Ανακοίνωση σχετικά με την υγεία του 9χρονου που καταπλακώθηκε χθες (21/05) από μεταλλική πόρτα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, εξέδωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης στο οποίο νοσηλεύεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Ο ανήλικος Μ. Θ., (γεν. 2015), διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 21.05.2024 και ώρα 14:10 λόγω αναφερόμενης καταπλάκωσης από μεταλλική πόρτα.

Κατά την κλινική εξέταση είχε πλήρη επικοινωνία, πλήρη κινητικότητα και αισθητικότητα και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός.

Έγιναν οι απαραίτητες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις και παραμένει εκτός κινδύνου νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο.

Σχετικά Άρθρα