Κασσελάκης για την πρεμιέρα Αργυρού: “Γιατί δεν παρουσιάσατε τις 4 ώρες που πέρασα πριν για την έμφυλη βία σε εκδήλωση;”

 Κασσελάκης για την πρεμιέρα Αργυρού: “Γιατί δεν παρουσιάσατε τις 4 ώρες που πέρασα πριν για την έμφυλη βία σε εκδήλωση;”

Στην παρουσία του στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού πριν από λίγα 24ωρα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε εμφάνισή του σήμερα στο Πρωινό ΑΝΤ1.

«Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώνει. Πάνε και φιλάνε τα χέρια παπάδων και μετά συγκαλύπτουν τα Τέμπη. Αν τυχαίνει ένας νέος πρόεδρος κόμματος ακομπλεξάριστα να εμφανίζεται στα μπουζούκια και να τον ραίνουν με λουλούδια, ενώ χαλαρώνει, για έναν φίλο του, και χρόνια πολλά Κωνσταντίνε Αργυρέ, τι τρέχει; Τι άλλαξε; Γιατί δεν παρουσιάσατε τις 4 ώρες που πέρασα πριν για την έμφυλη βια σε εκδήλωση της Μπεκατώρου;» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όντως μπορεί ένα κομμάτι να έχει μια ευημερία και είναι εντάξει αυτό, αλλά υπάρχει και άλλο ένα κομμάτι που φοβάται να βγει στον δρόμο. Την ευθύνη δεν την έχω εγώ που δαπανώ δύο ώρες στα μπουζούκια και εκατοντάδες στη δράση, αλλά εσείς τα ΜΜΕ.

Αναδείξτε τα κοινωνικά προβλήματα, αναδείξτε τα Τέμπη» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης έδωσε το «παρών» σε μπαρ για το πάρτι του ευρωβουλευτή του κόμματος, Κώστα Αρβανίτη.

Στα βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασε, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, σε σουίτα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, απολαμβάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Μάλιστα κάποια στιγμή διακρίνεται να σηκώνει τη γροθιά του σε χαιρετισμό. Ο ίδιος εξήγησε ότι με αυτό τον τρόπο απάντησε σε ανάλογη κίνηση κάποιου θαμώνα του μαγαζιού.

Τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα, υποδέχτηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, που κάνει δημόσιες σχέσεις στο κέντρο Fantasia.

Σχετικά Άρθρα