Κηφισιά: “Οι γονείς παρεμπόδιζαν το έργο των διασωστών” λένε αυτόπτες μάρτυρες

 Κηφισιά: “Οι γονείς παρεμπόδιζαν το έργο των διασωστών” λένε αυτόπτες μάρτυρες

Ένας 9χρονος μαθητής δημοτικού σχολείου της Κηφισιάς καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τη Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:30, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, την ώρα που εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες στο προαύλιο του σχολείου.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για το περιστατικό

Κάτοικος της περιοχής η οποία διαμένει ακριβώς απέναντι από το σχολείο που συνέβη το περιστατικό και είδε όλο το τραγικό συμβάν να εκτιλύσσεται μπροστά στα μάτια της μίλησε στο Newsbomb.gr

«Χτύπησε το κουδούνι και βγήκαν τα παιδιά. Μια κυρία προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, πριν προλάβει να ανοίξει την πόρτα έπεσαν τα παιδιά μπουλούκι χωρίς εκείνη να μπορεί να τα συγκρατήσει.

Οι γονείς από έξω τα επικροτούσαν και αντί την ώρα που έπεσε η πόρτα οι γονείς να απομακρυνθούν και να αφήσουν τους διασώστες να κάνουν τη δουλειά τους, εκείνοι έπεσαν πάνω τους για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξήγησε πως στο σημείο έφτασε εγκαίρως το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το 9χρονο παιδί που τραυματίστηκε πιο σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων και πρόσθεσε πως τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερα παιδιά, τρια εξ αυτών είναι ελαφρώς τραυματισμένα.

«Ο δάσκαλος επανειλημμένα από το μικρόφωνο δήλωσε ΄Γίνονται εργασίες μην πλησιάζετε», είπε καταλήγοντας.

Σχετικά Άρθρα