Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για τους δυσαρεστημένους υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο

 Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για τους δυσαρεστημένους υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Βριλησσια και ομιλία σε πολίτες στην πλατεία Ελευθερίας. Σάββατο 18 Μαϊου 2024 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έστειλε το μήνυμά του στους φιλάθλους του Άρη ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τους λίγους ή περισσοτέρους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία και στον τελικό, να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πήραμε κι αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Θυμάστε, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρικού εισιτηρίου, αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση.

Και παρότι είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, κι αυτό προφανώς μπορεί πάντα να αυξάνει τα πάθη, η συνολική εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους, αλλά και στα playoffs, είναι μία εικόνα που προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη”.

Σχετικά Άρθρα