Νέο βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: Οι ευρωεκλογές, ο τύπος στην Αμερική και ο… σωσίας

 Νέο βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: Οι ευρωεκλογές, ο τύπος στην Αμερική και ο… σωσίας

Νέο βίντεο ενόψει και των Ευρωεκλογών 2024 ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Tik Tok, όπου μας υπενθύμισε ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα «21 και σήμερα».

Αρχικά στο βίντεο ο πρωθυπουργός ακούει ένα ηχητικό μήνυμα από μια συνομιλία και στη συνέχεια μιλάει για μια ιδιαίτερα παράξενη ιστορία για την οποία τον ενημέρωσαν.

@kyriakosmitsotakis_

21 και σήμερα!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Η ιστορία με τον σωσία

«Υπάρχει ένας τύπος στην Αμερική ο οποίος πιστεύει πραγματικά ότι είμαι σωσίας και ότι τον πραγματικό Κυριάκο τον έχουν πάρει με αλυσίδες και αυτή τη στιγμή είναι στην Ουγκάντα!», περιγράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια κάνει μνεία στο πρόγραμμα ”Φώφη Γεννηματά”: «Θέλω να σας πω για ένα πράγμα για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά. Μέχρι στιγμής 20.000 γυναίκες έχουν εντοπίσει καρκίνο του μαστού σε πρώιμο στάδιο ο οποίος στη συντριπτική πλειονότητα θα είναι πλήρως ιάσιμος επειδή ακριβώς αξιοποίησαν τη δυνατότητα να κάνουν μια δωρεάν μαστογραφία. Γι’αυτό ακριβώς επεκτείνουμε και στις ηλικίες κάτω των 50 αλλά και στις ηλικίες άνω των 70».

Προς το τέλος του βίντεο μιλάει ξανά για τον σωσία του λέγοντας: «Εγώ έλεγα να τον πάρω τηλέφωνο να του πω είμαι στην Ουγκάντα έλα να με βοηθήσεις να δραπετεύσω. Μόνο εσύ ξέρεις την αλήθεια! Σώσε με, κανείς δεν με πιστεύει, μόνο εσύ με πιστεύεις».

Σχετικά Άρθρα