Στην Αθήνα η Μις Υφήλιος 2023: Ποιους θα συναντήσει, που θα πάει

 Στην Αθήνα η Μις Υφήλιος 2023: Ποιους θα συναντήσει, που θα πάει

Η GS HELLAS, εδώ και τέσσερα χρόνια ο νόμιμος κάτοχος των παγκόσμιων δικαιωμάτων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στα MISS UNIVERSE, θα φιλοξενήσει το επιτελείο και τη διοίκηση του Μις Υφήλιος, καθώς και την διεθνή πρέσβειρα ομορφιάς, την Sheynnis Palacios, η οποία αναδείχθηκε MISS UNIVERSE 2023. 

Στα 74 χρόνια των καλλιστείων αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά.H Miss Universe 2023, Sheynnis Palacios θα επισκεφτεί την Ακρόπολη και το μουσείο της, θα δει από κοντά τον Παρθενώνα, ενώ θα ξεναγηθεί και θα μάθει κομμάτια της ιστορίας τους. Θα επισκεφθεί την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και θα συζητήσει για την παγκόσμια περιοδεία της, ενώ θα ενημερωθεί επίσης για τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. Θα ξεναγηθεί επίσης στο ελληνικό κοινοβούλιο με την αρωγή του Προέδρου Βουλής, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρατεθούν προς τιμήν της δύο γεύματα, ένα Dinner Gala, στο ABRAMO (Αργυρούπολη), όπου εκεί θα μπορεί να την δει μερίδα κόσμου και άνθρωποι των ελληνικών μέσων ενημέρωσης. Το δεύτερο γεύμα θα περιλαμβάνει 120 προσωπικότητες από την Ελλάδα και από όλους τους χώρους, στην Λέσχη αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων. Παράλληλα θα ξεναγηθεί από τον Δήμο Λουτρακίου, στον Ισθμό της Κορίνθου και τον Ναό της Ήρας.

Το επιτελείο των GS HELLAS έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΚ, μία καταπληκτική φωτογράφιση από τους εξπερτ της μόδας.Ο Πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τον ερχομό της διοίκησης του Miss Universe, αλλά και της ίδιας της Sheynnis Palacios. Με αυτόν τον τρόπο το όραμά μας μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ.

Όλη η Υφήλιος θα δει την Ελλάδα και τον πολιτισμό μας, αφού όλο αυτό θα προβληθεί παγκοσμίως. Πρόκειται για τεράστια προβολή για την Ελλάδα, τόσο τουριστικά όσο και πολιτιστικά.Όλα αυτά με την στήριξη και αρωγή του International Association Culture Diplomacy (IACD)».

Σχετικά Άρθρα