Γυναικοκτονία/Μενίδι: Ο ανατριχιαστικός διάλογος του 50χρονου με το θύμα του- “Ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα”

 Γυναικοκτονία/Μενίδι: Ο ανατριχιαστικός διάλογος του 50χρονου με το θύμα του- “Ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα”

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις κινήσεις του δράστη της στυγερής γυναικοκτονίας λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Συγκεκριμένα μετά την αποτρόπαια πράξη του πήγε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως συνήθιζε τελευταία. Μάλιστα την ημέρα του φόνου, ζήτησε δωμάτιο και όταν τον ρώτησαν, πόσες ημέρες θα μείνει, απάντησε «σήμερα και βλέπουμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, μια ώρα μετά κι αφού είχε πάει στο δωμάτιό του κατέβηκε στη ρεσεψιόν γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας με μεγάλη αγωνία «Θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος ήθελε να μάθει τι έλεγαν τα δελτία ειδήσεων για την αποτρόπαια πράξη του και μόλις κατάλαβε ότι τον αναζητά η αστυνομία το έβαλε στα πόδια.

  • Παράλληλα σύμφωνα με το OPEN ο δράστης είχε με τη 40χρονη έναν σοκαριστικό διάλογο. Όπως περιγράφει στην κατάθεσή του ο δράστης: 

«Το μαχαίρι το είχε κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα της λέω “τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι και μου απαντά “δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι” τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι νομίζω το άφησα εκεί πάνω της».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει ακόμα μία κίνησή του που δείχνουν πώς είχε οργανώσει το φονικό. Ο δράστης είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, ωστόσο όπως αποκάλυψες στους αστυνομικούς, το πρώτο πράγμα που έκανε αμέσως μετά τη δολοφονία ήταν να το πετάξει, καθώς γνώριζε ότι θα μπορούσαν να τον εντοπίζουν αμέσως.

Εναντίον του 50χρονου θα ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο 50χρονος βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σχετικά Άρθρα