Δολοφονία Λυγγερίδη: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσαν οι γονείς του

 Δολοφονία Λυγγερίδη: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσαν οι γονείς του

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στον 9ο τακτικό ανακριτή δήλωσαν οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η οικογένεια του 31χρονου ζητεί να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια και να εντοπιστούν εκείνοι οι οποίοι έδωσαν την εντολή να ξεκινήσουν τα έκτροπα στο κλειστό γήπεδο.

«Φτάνει πια για όλη την κοινωνία, φτάνει πια για όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί», δήλωσε ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού.

«Θα συμπαρασταθούμε στον κύριο ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια», δήλωσε  ο δικηγόρος της οικογένειας Λυγγερίδη Βασίλης Καπερνάρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Λυγγερίδη προτίθεται να ζητήσει να συνενωθεί η δικογραφία για την ανθρωποκτονία του αστυνομικού που εκκρεμεί στα δικαστήρια Πειραιά με αυτή που αφορά σε αδικήματα όπως εγκληματική οργάνωση  και βρίσκεται στα δικαστήρια της Αθήνας.

Σχετικά Άρθρα