Κρήτη: Βίντεο που κόβει την ανάσα – Αεροπλάνα προσγειώνονται μια ανάσα από ταράτσες

 Κρήτη: Βίντεο που κόβει την ανάσα – Αεροπλάνα προσγειώνονται μια ανάσα από ταράτσες

Εντυπωσιακές εικόνες πάνω από το Ηράκλειο κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες από αεροσκάφη που κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Όλη η διαδικασία προσέγγισης των μεγάλων τζετ μια ανάσα από τις ταράτσες των σπιτιών μιας και σήμερα οι προσγειώσεις στο αεροδρόμιο γίνονται από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Οι εικόνες «κόβουν» την ανάσα ενώ κάνουν τους πολίτες να κοιτούν προς τον ουρανό απολαμβάνοντας το εντυπωσιακό θέαμα.

Η κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV κατέγραψε μοναδικές εικόνες με αεροπλάνα που κάνουν στροφή πάνω από την Αγία Πελαγία και ακολουθώντας την ακτογραμμή προσεγγίζουν τον διάδρομο 09-27 του αερολιμένα.

Μάλιστα όταν τα αεροπλάνα βρίσκονται στην τελική ευθεία για την προσγείωση φαίνεται σαν να περνούν ξυστά από τις ταράτσες των σπιτιών στην Νέα Αλικαρνασσό.

Βέβαια οι κάτοικοι του Ηρακλείου έχουν συνηθίσει αυτές τις εικόνες μιας και το Ηράκλειο ως αεροπορική πόλη συνυπάρχει εδώ και δεκαετίες με την εικόνα των αεροπλάνων και τον θόρυβο.

Από την μια οι άνεμοι και από την άλλη η έλλειψη ορατότητας λόγω ήλιου προτρέπουν συχνά τα αεροπλάνα που κατευθύνονται προς το Ηράκλειο να προσγειώνονται διασχίζοντας ένα μεγάλο μέρος της πόλης.

Σχετικά Άρθρα