Ίλιον: Μαφιόζικη αρπαγή τεσσάρων παιδιών με απειλές και μαχαίρι

 Ίλιον: Μαφιόζικη αρπαγή τεσσάρων παιδιών με απειλές και μαχαίρι

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής 4 παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού μίλησε στην κάμερα εκπομπής του ΑΝΤ1 για την μαφιόζικη αρπαγή. Ο ίδιος ανέφερε πως είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών από την μητέρα για να προστατευτούν.

«Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν.

Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο το φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τρίτης ενεργοποιήθηκε Amber Alert μετά από εισαγγελική εντολή και πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Σχετικά Άρθρα