Ο Καμπούρης μήνυσε τον Βελόπουλο ως ηθικό αυτουργό για απειλές κατά της ζωής του

 Ο Καμπούρης μήνυσε τον Βελόπουλο ως ηθικό αυτουργό για απειλές κατά της ζωής του

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Φίλιππος Καμπούρης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου ως ηθικού αυτουργού για απειλές κατά της ζωής του, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Στη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., περιλαμβάνονται η Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Β Πειραιά Σοφία – Χάιδω Δημητρίου Ασημακοπούλου καθώς επίσης και δύο στενοί συνεργάτες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου. Ο Φίλιππος Καμπούρης δήλωσε τα εξής:

«Δέχτηκα και δέχομαι απειλές κατά της ζωής μου, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση από τα συγκεκριμένα πρόσωπα που καταγγέλλω με την μήνυση μου μετά τις παρακάτω δημόσιες αναφορές μου:

Α) για το ψέμα του κ. Βελόπουλου που έλεγε ότι δεν πουλούσε τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού ενώ υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να τις πουλάει έναντι 17€

Β) για τις δημόσιες αναρτήσεις Βουλευτή του Κυριάκου Βελόπουλου που φωτογραφιζότανε στη παρέλαση GAY PRIDE και στήριζε τις απαιτήσεις της ΛΑΟΤΚΙ κοινότητας όπως πχ. Γάμος ομόφυλων – ομοφυλόφιλων ζευγαριών, δικαίωμα στην τεκνοθεσία κτλ. και γ) για το βλάσφημο βιβλίο που είχε εκδώσει ο Κυριάκος Βελόπουλος το οποίο χαρακτήριζε μόνος του ως «απαγορευμένο» με τον τίτλο «Ιησούς και Δίας, Ορθοδοξία ή Δωδεκάθεο. Εκάς οι βέβηλοι» (μακριά οι βέβηλοι).

Στο εξαιρετικά βλάσφημο αυτό βιβλίο, ο κ. Βελόπουλος επιχειρούσε να εξισώσει και να συνδέσει την Ορθοδοξία με το Δωδεκάθεο και να παρουσιάζει τον Χριστό ως νόθο γιο Έλληνα στρατιώτη.

Καταλαβαίνοντας όλοι ότι με το σκεπτικό τέτοιων αισχρογραφημάτων, ακυρώνονται συλλήβδην όλα τα θεμελιώδη ορθόδοξα δόγματα, όπως η Θεανθρώπινη υπόσταση του Χριστού, η Αειπαρθενία της Θεοτόκου, η ύπαρξη της Αγίας Τριάδος, άλλα και τα ίδια τα Ευαγγέλια, ο Απόστολος Παύλος και οι υπόλοιποι Απόστολοι. Βλασφημώντας ευθέως τον Χριστό, παρουσιάζοντας τον ως έναν απλό άνθρωπο γεννημένο από κάποια αμαρτωλή σχέση».

Σχετικά Άρθρα