Νίκος Ρωμανός: Αλαζονική και αυταρχική η συμπεριφορά Κασσελάκη

 Νίκος Ρωμανός: Αλαζονική και αυταρχική η συμπεριφορά Κασσελάκη

Για «αυταρχική» και «αλαζονική συμπεριφορά» εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, μιλώντας σε πάνελ στον ANT1 με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, με αφορμή περιστατικό στο πλαίσιο συνέντευξης του κ. Κασσελάκη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αναφερόμενος σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το Σάββατο σε τηλεοπτική lifestyle εκπομπή, ο κ. Ρωμανός είπε μεταξύ άλλων: «Επιτρέψτε μου, όμως, να σχολιάσω κάτι άλλο για την εσωτερική επικαιρότητα. Γιατί όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ασχολούμασταν με άστοχες -θα πω εγώ, για να είμαι μετριοπαθής στις εκφράσεις μου- δηλώσεις του κ. Κασσελάκη, που έβγαινε κάθε μέρα να τις μαζέψει η εκπρόσωπος Τύπου του και τα υπόλοιπα στελέχη του και, που προφανώς, παίρνουν τη συζήτηση από τα σημαντικά, τα πολιτικά ζητήματα.

Το Σάββατο είδαμε κάτι άλλο από τον κ. Κασσελάκη. Θέλω να το σχολιάσω, δεν έχει σχολιαστεί καθόλου και μου κάνει εντύπωση. Ο κ. Κασσελάκης το Σάββατο έδωσε μια συνέντευξη σε εκπομπή του Σαββατοκύριακου, στην κυρία Χρηστίδου, με σύνδεση από την περιοδεία του. Ρωτήθηκε για διάφορα ζητήματα και κάποια στιγμή ρωτήθηκε για τις απόψεις των στελεχών του, που εξέφρασαν ανοιχτά τη διαφωνία τους για όσα είπε την προηγούμενη εβδομάδα, για “δολοφόνους υπουργούς” κλπ.. Εκεί, λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης, αφού λέει στον αέρα ότι “εδώ έχετε τον πρόεδρο του κόμματος και με ρωτάτε για τα στελέχη;” -εν ολίγοις αυτό είπε-, πετάει το ακουστικό και φεύγει».

«Θέλω να σκεφτείτε», σχολίασε ο κ. Ρωμανός, «τι θα γινόταν, αν αυτή ακριβώς τη συμπεριφορά, την αλαζονική, την αυταρχική και επιτρέψτε μου να πω, την υποκριτική για έναν άνθρωπο που κάνει σημαία εκθέσεις ΜΚΟ που έχουν την Ελλάδα κάτω από αφρικανικές χώρες στην ελευθερία του Τύπου και που δήθεν προασπίζεται την ελευθερία του Τύπου, φανταστείτε να την έλεγε άλλος αρχηγός κόμματος, φανταστείτε τον κ. Μητσοτάκη να έκανε αυτό το πράγμα». «Τι θα γινόταν όλες αυτές τις ημέρες;» διερωτήθηκε, προσθέτοντας: «το έχετε ακούσει να συζητείται αυτό, από το Σάββατο; Έχει συζητηθεί καθόλου; Θα ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα πάνελ, αυτό; Έχει σημασία, ακριβώς επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κασσελάκης δείχνει αυτή την αλαζονεία και αυτή την αυταρχικότητα».

Σχετικά Άρθρα