Κασσελάκης: Νιώθω περήφανος για την ειρηνική συμβίωση των ανθρώπων στην Κομοτηνή -Ρώτησε νέους “τι ψηφίζουμε;” και απάντησαν ΣΥΡΙΖΑ (vid)

 Κασσελάκης: Νιώθω περήφανος για την ειρηνική συμβίωση των ανθρώπων στην Κομοτηνή -Ρώτησε νέους “τι ψηφίζουμε;” και απάντησαν ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Ενθουσιασμός στην υποδοχή του Στέφανου Κασσελάκη από μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην παρέλαση στην Κομοτηνή για τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περπάτησε στο κέντρο της Κομοτηνής, συνομίλησε με πολίτες, κυρίως νέες και νέους, και φωτογραφήθηκε μαζί τους, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ευάγγελο Αποστολάκη, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, τον ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Αρβανίτη, τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Δώρα Αυγέρη, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Λύδια Βενέρη, Γρηγόρη Στογιαννίδη.

Τα παιδιά δεν σταματούσαν να του ζητούν φωτογραφίες, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην τους χαλάει το χατίρι, αφού παρακολούθησε τη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Μόλις η εκδήλωση τελείωσε, τα κινητά «πήραν φωτιά».

Οι μαθητές του χάρισαν και ένα… μπαλόνι Spiderman, το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε με χαμόγελο. Του είπαν πως είναι μόνο για εκείνον.

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης ρώτησε τους δεκάδες συγκεντρωμένους νέους “τι ψηφίζουμε” και εκείνοι απάντησαν με μία φωνή στις “ΣΥΡΙΖΑ“.

Κασσελάκης: Νιώθω περήφανος που είδα εδώ στην Κομοτηνή την ειρηνική συμβίωση ανθρώπων διαφορετικών καταβολών

«Σήμερα στην Κομοτηνή, στην παρέλαση για τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης.

Τιμούμε όσους θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας. Χρέος μας στις γενιές που πέρασαν και σε αυτές που θα έρθουν η υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Νιώθω περήφανος που είδα εδώ στην Κομοτηνή την ειρηνική συμβίωση ανθρώπων διαφορετικών καταβολών» σημείωσε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα