Σπηλιωτόπουλος: Δεν είμαι σύμβουλος επικοινωνίας του Κασσελάκη 

 Σπηλιωτόπουλος: Δεν είμαι σύμβουλος επικοινωνίας του Κασσελάκη 

«Δεν είμαι σύμβουλος Επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη, γιατί – κατά την προσωπική μου άποψη – ο Στέφανος Κασσελάκης δεν χρειάζεται να τον συμβουλεύει κανένας σε ζητήματα επικοινωνίας, έχει από μόνος του ένα έμφυτο επικοινωνιακό ταλέντο.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην εκπομπή Live News

Η συνεργασία έχει να κάνει με ένα εργαλείο που αποτυπώνει με μέθοδο ψυχομετρική όλες τις μετακινήσεις είτε ψηφοφόρων είτε καταναλωτικών συμπεριφορών. Παραμένω λοιπόν στρατηγικός αναλυτής, αυτή είναι η δουλειά μου τα τελευταία 10 χρόνια, από αυτό ζω και πάνω σε αυτό το κομμάτι είναι η συνεργασία» πρόσθεσε μιλώντας στο Mega.

«Πάντοτε ανήκα στο δημοκρατικό προοδευτικό Κέντρο»

Όσον αφορά τον ίδιο τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και την θέση του μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε: «Δεν έχω καμία θεσμική ιδιότητα στο ΣΥΡΙΖΑ. Συνεργάζομαι γιατί πράγματι με την Νέα Δημοκρατία έχω ψυχική και ουσιαστική απόσταση τα τελευταία 10 χρόνια, εκεί που πάντοτε ανήκω είναι στο δημοκρατικό προοδευτικό Κέντρο. Εάν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ από την δημοκρατική Αριστερά εκπροσωπεί και το προοδευτικό δημοκρατικό Κέντρο, είναι λογικό να έχουμε εφαπτόμενα σημεία».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Με τις θέσεις που εκφράζει ο Στέφανος Κασελλάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αισθάνομαι εγγύτερα και δεν το κρύβω. Αισθάνομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα με μεγαλύτερο πειθώ καλύπτει αυτό που ονομάζουμε δημοκρατικό προοδευτικό Κέντρο».

«Η πολιτική ουσία είναι ότι υπάρχει ένας μεσαίος χώρος που κατ’ εξοχήν εκπροσωπείται από την μεσαία τάξη, η οποία τείνει να αφανιστεί. Ο μεσαίος χώρος είναι γεγονός ότι και δημοκρατικός και προοδευτικός στην μεγάλη του πλειοψηφία και τείνει να είναι εγγύτερα στις θέσεις που σήμερα εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Για την ίδρυση των μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων ο κ.Σπηλιωτόπουλος υπογράμμισε: «είμαι κατά του συγκεκριμένου νομοσχεδίου που έγινε πια νόμος του κ. Πιερρακάκη και είναι αντισυνταγματικός, είμαι υπέρ των μη κρατικών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πανεπιστημίων».

Ως προς μία ενδεχόμενη επιστροφή του στον πολιτικό στίβο σημείωσε: «Δεν το βλέπω να συμβαίνει στο προσεχές διάστημα».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει βαθιά ενσυναίσθηση»

Ερωτηθείς πώς βλέπει ο κ.Σπηλιωτόπουλος τον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε:

«Είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα, είναι επιτυχημένος κι άφθαρτος. Είναι ένας άνθρωπος που σε μια μεγάλη χώρα, όπως είναι η ΗΠΑ, μόνος του κατάφερε να πετύχει επαγγελματικά. Αυτό σημαίνει ότι έχει μια συνταγή επιτυχίας, που αν του δώσουμε την ευκαιρία να την εφαρμόσει στην χώρα, τότε θα ωφεληθούμε όλοι και η ζωή μας θα γίνει καλύτερη. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει βαθιά ενσυναίσθηση, δηλαδή νοιάζεται πραγματικά για τους ανήμπορους και την μεσαία τάξη. Έχει πολλά να προσφέρει, κάθε μέρα γίνεται όλο και περισσότερο έτοιμος».

Καταλήγοντας ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έκανε την πρόβλεψη για την 9η Ιουνίου «ενδεχομένως να δούμε εκπλήξεις σε αυτές τις εκλογές».

Σχετικά Άρθρα