Κασσελάκης για Βλοχό Καρδίτσας: Το χωριό θα ξαναγεννηθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (vid)

 Κασσελάκης για Βλοχό Καρδίτσας: Το χωριό θα ξαναγεννηθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (vid)

«Φεύγω με μια υπόσχεση. Το χωριό θα ξαναγεννηθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει σε ανάρτησή του με βίντεο από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον Βλοχό Καρδίτσας που επλήγει από τις καταστροφικές πλημμύρες, ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σήμερα στον Βλοχό Καρδίτσας. Ένα χωριό που ακόμα μετράει τις πληγές του. Σπίτια και περιουσίες πλημμυρισμένες, στο έλεος της κρατικής βοήθειας που δεν δίνεται. Ένα κράτος που δεν θωράκισε με αντιπλημμυρικά έργα την περιοχή και τώρα 8 μήνες μετά έχει διχάσει με τις προτάσεις του τους κατοίκους» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,

Και καταλήγει τονίζοντας ότι «εμείς δεν πρόκειται να διχάσουμε τη χώρα. Θα ενώσουμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Φεύγω με μια υπόσχεση. Το χωριό θα ξαναγεννηθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο μικρός Άγγελος δε θα ξανανιώσει τον φόβο της πλημμύρας».

«Η πρόταση διχασμού του πρωθυπουργού, που έγινε στην Μεταμόρφωση δίχασε το χωριό μας» είπε κάτοικος στον Στέφανο Κασσελάκη, με τον ίδιο να σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «για μένα είναι θέμα ηθικής γιατί αυτή η κατάσταση υπάρχει εξαιτίας της ανεπάρκειας του κράτους, της κακοδιαχείρισης και της σπατάλης του κράτους. Και αυτοί που προκάλεσαν αυτή την κατάσταση με την αμέλειά τους πρέπει να τιμωρηθούν» δίνοντας την υπόσχεση ότι το χωριό θα ξαναγεννηθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα αποδοθούν ευθύνες.

Σχετικά Άρθρα