Χαμός σε ποδοσφαιρικό αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στη Λάρισα – Πέταξαν κάτω το διαιτητή και άρχισαν να τον χτυπούν (εικόνες)

 Χαμός σε ποδοσφαιρικό αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στη Λάρισα – Πέταξαν κάτω το διαιτητή και άρχισαν να τον χτυπούν (εικόνες)

Πράγματα και… θαύματα κατέγραψε στο φύλο αγώνα της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας μεταξύ Χειμάρρου Μαρμαρίνης και Τοξότη Λάρισας, ο διαιτητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα ξεκίνησαν στο 77ο λεπτό του αγώνα με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ των φιλοξενουμένων, όταν ο ρέφερι απέβαλε παίκτη της Μαρμαρίνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα «για αντιαθλητική συμπεριφορά». Ακολούθησε και δεύτερη αποβολή παίκτη της γηπεδούχου ομάδας επίσης «για αντιαθλητική συμπεριφορά», αλλά και για «εξύβριση» και «απειλή»!

Τα χειρότερα όμως ήταν μπροστά για τον διαιτητή που όπως γράφει στο φύλλο αγώνα, μετά τις δύο αποβολές «άτομα της γηπεδούχου ομάδας τον έσπρωξαν να βρεθεί στο έδαφος. Εκεί δέχθηκε χτυπήματα στο σώμα, κλωτσιές, ενώ άτομο της γηπεδούχου ομάδας – εκπρόσωπος – προσπάθησε να τον προστατεύσει».

Το παιχνίδι όπως ήταν αναμενόμενο διακόπηκε στο 80ο λεπτό, ενώ διαιτητής και παρατηρητής αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και κάλεσαν την αστυνομία για να αποφευχθούν τα χειρότερα! Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο γήπεδο με την ένταση να εκτονώνεται.

Κι όλα αυτά σε ένα βαθμολογικό αδιάφορο παιχνίδι ερασιτεχνικής κατηγορίας…

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα