Άγιοι Ανάργυροι: Με εντολή υπουργού η μητέρα της Κυριακής σε ψυχιατρείο

 Άγιοι Ανάργυροι: Με εντολή υπουργού η μητέρα της Κυριακής σε ψυχιατρείο

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε η μητέρα της άτυχης Κυριακής Γρίβα, μετά από εντολή υπουργού, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Η γυναίκα είχε εκδηλώσει το προηγούμενο διάστημα τάσεις αυτοκτονίας και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία ώστε να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική πριν προχωρήσει σε κάποια απόπειρα.

Την περασμένη Παρασκευή, μάλιστα, η δικηγόρος της οικογένειας, Ελένη Τζούλη, είχε δηλώσει:«Με κάλεσε πολύ ανήσυχος το βράδυ της Πέμπτης ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τη μητέρα της Κυριακής και μου είπε ότι άμεσα θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα διότι έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας. Η μητέρα τώρα αντιλαμβάνεται μετά από καιρό την απώλεια του κοριτσιού της, πρέπει να προληφθεί και άλλο δράμα και βλέπει ότι δεν γίνεται τίποτα» τόνισε στο τέλος η δικηγόρος Ελένη Τζούλη.

Ελένη Μαζαράκη, δικηγόρος του πατέρα της Κυριακής, ανέφερε στο MEGA πως η οικογένεια έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για την αμέλεια των αστυνομικών από τις 18 Απριλίου.

«Υπάρχει οργή και θυμός από την πλευρά της οικογένειας. Ο πατέρας της Κυριακής είναι θυμωμένος, θέλει να επισπευτούν οι διαδικασίες. Υπάρχει μία εκκρεμούσα ποινική διαδικασία για την απόδοση ποινικών ευθυνών στους εμπλεκόμενους αστυνομικούς. Έκαστος, ανάλογα με τις νομικές διατάξεις που υπάρχουν και τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες που είχαν, υπάρχουν και τα αντίστοιχα αδικήματα, τα οποία είναι σοβαρά», είπε.

Σύμφωνα με την κα Μαζαράκη, ο δολοφόνος της Κυριακής είναι κρατούμενος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

«Κρατείται σε ειδικό χώρο, φυλάσσεται κι αυτό είναι ένα ζήτημα. Έτυχε προστασίας από το ελληνικό κράτος, αντίθετα η Κυριακή δεν έτυχε καμίας προστασίας» σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα