Βίντεο ντοκουμέντο/Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας πετά στα σκουπίδια το βρέφος

 Βίντεο ντοκουμέντο/Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας πετά στα σκουπίδια το βρέφος

Το νεκρό βρέφος βρέθηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα, με τους γονείς του να το πετάνε στα σκουπίδια αφότου γεννήθηκε! Για τη ειδεχθές έγκλημα έχει συλληφθεί ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από ο Νεπάλ όπως και η 30χρονη μητέρα, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής παραδέχτηκε ότι πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια, όπως άλλωστε είχε φανεί και μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ο άνδρας υποστηρίζει πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κατά τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, το οποίο υποστήριξε και η μητέρα στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης.

Επιπλέον, όπως είπε ο πατέρας έπιασαν οι πόνοι την μητέρα και άρχισε να αιμορραγεί. Στη συνέχεια, περιέγραψε στις Αρχές πώς απέβαλε η 30χρονη ενώ πρόσθεσε ότι δεν χτύπησε το βρέφος.

Σε κάθε περίπτωση, η ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα του βρέφους, θα αποδείξει τι πραγματικά συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, στις 11:30 το βράδυ όταν η γυναίκα με μετέβη στο νοσοκομείο με αιμοραγία«Προσήλθε ένα ζευγάρι Νεπαλέζων με ταξί και έναν διερμηνέα», διευκρίνισε γυναικολόγος-μαιευτήρας του νοσοκομείου, Θανάσης Δούκος στην εκπομπή «Live News» στο MEGA που εξέτασε τη γυναίκα.

Όπως είπε ο ίδιος, η γύναικα έλεγε ότι της ήρθε περίοδος και είχε αιμορραγία, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος και είχε γεννήσει πρόσφατα, ενδεχομένως σε ξενοδοχείο όπου έμενε το ζευγάρι στη Βραυρώνα.

Σχετικά Άρθρα