Μύκονος/15 προσαγωγές για τη φονική συμπλοκή–Έλεγχοι για να μη διαφύγει ο δράστης

 Μύκονος/15 προσαγωγές για τη φονική συμπλοκή–Έλεγχοι για να μη διαφύγει ο δράστης

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε σοβαρά στη Μύκονο, σε άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδας Πακιστανών έξω από μπαρ του νησιού. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον δράστη με τις Αρχές να προχωρούν μέχρι στιγμής σε 15 προσαγωγές.

Φαίνεται πως οι αστυνομικές αρχές του νησιού έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο πρόσωπο ως δράστη της φονικής συμπλοκής μεταξύ 25 ατόμων με τον έναν νεκρό και τον έναν σοβαρά τραυματία, το οποίο αναζητούν και κάνουν ελέγχους τόσο στο λιμάνι όσο και στο αεροδρόμιο για να αποκλειστεί η πιθανότητα να διαφύγει από το νησί.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 11 το βράδυ κοντά σε κλαμπ του νησιού. Αφορμή για τη συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών ήταν ένας καυγάς που είχε γίνει το πρωί της ίδιας μέρας ανάμεσα στα θύματα, το νεκρό και τον τραυματία δηλαδή και σε μία άλλη ομάδα ομοεθνών τους Πακιστανών.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το βράδυ σε χώρο που υπάρχουν κάποια καταλύματα κοντά σε αυτό το κλαμπ και ακολούθησε συμπλοκή. Κάποια στιγμή βγήκαν μαχαίρια και δυστυχώς ένας άνδρας έπεσε νεκρός και ένας δεύτερος τραυματίστηκε σοβαρά. Έχουν γίνει 15 προσαγωγές ατόμων και εξετάζεται αν πήραν μέρος στη συμπλοκή. Μέχρι τώρα θεωρείται ότι οι επτά από αυτούς θα συλληφθούν τόσο για τη συμπλοκή όσο και για άλλα αδικήματα που αφορούν παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί αλλοδαπών και περί ναρκωτικών.

Oι αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούν ελέγχους στο λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης του ανθρωποκτονίας. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Σχετικά Άρθρα