Βραυρώνα/Νεκρό βρέφος: Ο πατέρας ομολόγησε πως το πέταξε στα σκουπίδια -Ανατριχιαστική μαρτυρία (vid)

 Βραυρώνα/Νεκρό βρέφος: Ο πατέρας ομολόγησε πως το πέταξε στα σκουπίδια -Ανατριχιαστική μαρτυρία (vid)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση της Βραυρώνας με το νεκρό βρέφος που πετάχτηκε στα σκουπίδια από τον πατέρα του και, τελικά, το άψυχο κορμάκι του εντοπίστηκε σε χωματερή στο Πόρτο Ράφτη. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha, ο 24χρονος πατέρας, με καταγωγή από το Νεπάλ που δούλευε μαζί με την 30χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, ομολόγησε στις Αρχές που αυτός ήταν που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια καθώς ήταν νεκρό. Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε, ενώ είπε πως το έκανε επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για φόνο.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν από τη νεκροψία – νεκροτομή και από το αν θα βρεθεί οξυγόνο στους πνεύμονες του βρέφους ενώ θα διαπιστωθούν και από που προέρχονται τα χτυπήματα που είχε. Αν δηλαδή είναι από ανθρώπινο χέρι ή από την πτώση στον κάδο όπως υποστηρίζει ο πατέρας.

Εικόνα από την χωματερή όπου βρέθηκε το βρέφος
Εικόνα από την χωματερή όπου βρέθηκε το βρέφος
Εικόνα από την χωματερή όπου βρέθηκε το βρέφος

Το χρονικό

  • Νωρίτερα, οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών στο ξενοδοχείο και βρήκαν τον χώρο μέσα στα αίματα. Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκαν αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία του δωματίου. Μέτα από ελέγχους των αστυνομικών στις κάμερες ασφαλείας, διαπιστώθηκε πως ο πατέρας του μωρού το πήρε και το πέταξε σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Έγινε έρευνα στους κάδους απορριμμάτων και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει ήδη το απορριμματοφόρο και είχε πάρει τα σκουπίδια.

  • Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα πήγε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν είχε προηγηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός.
Οι κάδοι απορριμάτων έξω από το ξενοδοχείο όπου ο πατέρας πέταξε το βρέφος

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για το νεκρό βρέφος: Ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου – Έχω πάθει σοκ

«Ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαρκοπούλου, Γιάννης Αϊδνιώτης για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε στη Βραυρώνα, σε χωματερή.

  • Περιγράφοντας τη φρικτή εικόνα που αντίκρισε, ο αντιδήμαρχος σημειώνει τα εξής μπροστά στις κάμερες: «Το κεφάλι του βρέφους ήταν συμπιεσμένο, το χεράκι του εξείχε κάτω». «Έχω πάθει σοκ» συμπλήρωσε. 

Επισήμανε, ακόμη, ότι το το πρωί μάζεψαν τα σκουπίδια από το σημείο όπου εντοπίστηκε το αποτρόπαιο εύρημα. 

Τι δήλωσε ο γυναικολόγος που εξέτασε την μητέρα

Η 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ πήγε το βράδυ της Πέμπτης (09/05) στο νοσοκομείο με αιμορραγία και σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Mega ο Θανάσης Δούσκος, ο γυναικολόγος που την εξέτασε, ισχυρίστηκε ότι είχε αδιαθετήσει, ωστόσο μετά από εξέταση οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό.

  • «Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά τελειόμηνου. Την ρώτησαν που είναι το έμβρυο. Άρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία», είπε ο κ. Δούσκος.

Σχετικά Άρθρα