ΣΥΡΙΖΑ: Όση λάσπη κι αν πετάξουν δεν θα σταματήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του

 ΣΥΡΙΖΑ: Όση λάσπη κι αν πετάξουν δεν θα σταματήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του

 Απάντηση στις κατηγορίες της ΝΔ για «τοξικότητα στον πολιτικό λόγο», δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του που συνοδεύεται και από αντίστοιχα βίντεο με δηλώσεις στελεχών της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρατάει απλά τον καθρέφτη. Να δει ο κ. Μητσοτάκης τον βουλευτή του, Στέλιο Πέτσα να αναφέρεται στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη με χυδαίους χαρακτηρισμούς, εξομοιώνοντας τον πρακτικά με καταδικασμένους φασίστες.

Τον εκπρόσωπό του να εύχεται στον εμφύλιο να έβρισκε μπροστά του τον Αλέξη Τσίπρα για να τον “στείλει”.

Ένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη του, να χαρακτηρίζει τους εργαζόμενους της Υγείας που διαμαρτύρονται ως “κάφρους” και “ασήμαντα ανθρωπάκια” και να αναρωτιέται αν “υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται ακόμη για τα Τέμπη“. Την υποψήφια ευρωβουλευτή του να αποδίδει συλλογική ευθύνη για το έγκλημα των Τεμπών υποστηρίζοντας πως τα παιδιά αυτά “τα σκοτώσαμε όλοι και όλες”.

Τον υφυπουργό Υγείας, να δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες μιλώντας “για τη φύση” του “κυνηγού αρσενικού”».

 Κλείνοντας αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του δεν θα κάνουν βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να μάχονται για κοινωνική δικαιοσύνη. Θα συνεχίσουν να μάχονται για τους υγειονομικούς, για να αποδοθούν ευθύνες στο έγκλημα των Τεμπών, για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αδύναμους. Να τους ενημερώσουμε πως τόσο ο κ. Πέτσας όσο και η “λίστα” του δεν πρόκειται να σταματήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, όση λάσπη κι αν πετάξουν».

Σχετικά Άρθρα