Ο Οικονόμου πικάρει Παυλόπουλο: “Θα σε πάρω στον τελικό μόνο αν γίνεις Ολυμπιακός, ζούμε μαγικές στιγμές”

 Ο Οικονόμου πικάρει Παυλόπουλο: “Θα σε πάρω στον τελικό μόνο αν γίνεις Ολυμπιακός, ζούμε μαγικές στιγμές”

Ο Ολυμπιακός, Δημήτρης Οικονόμου δεν χάνει ευκαιρία να πειράξει τους συμπαρουσιαστές του, Άκη Παυλόπουλο και Άρη Πορτοσάλτε, που υποστηρίζουν Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα, θα έχανε τώρα που η ομάδα του προκρίθηκε στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της;

Εμφανίστηκε πανευτυχής στο στούντιο μετά τον θρίαμβο των ερυθρολεύκων επί της Άστον Βίλα και την εξασφάλιση του εισιτηρίου στον τελικό του Conference League όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Φιορεντίνα κι άρχισε αμέσως το πείραγμα απευθυνόμενος στον Παυλόπουλο.

«Να πούμε ζήτω στον Θρύλο! Μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία, μια μοναδική επιτυχία που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Την άξιζε ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση. Ζούμε μαγικές στιγμές φίλε, εμείς οι Ολυμπιακοί που δεν θα τις ζήσεις εσύ, από ότι καταλαβαίνω δηλαδή».

Ο Παυλόπουλος απάντησε λέγοντας «τα έχω ζήσει εγώ αυτά σε άλλο χρόνο, σε μεγαλύτερα πόστα… Εχθές χάρηκα κάτι για τον Ολυμπιακό. Τους είχε καθηλώσει! Δεν κατάφερε ολόκληρη Άστον Βίλα να απειλήσει ουσιαστικά ούτε μία φορά».

Ο Οικονόμου συνέχισε: 

«Το είπε και ο πρόεδρος, μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο ομάδας. Μην κοιτάμε την Άστον Βίλα που την έχει διαλύσει ο Ολυμπιακός… Μιλάμε για μια ομάδα με επταπλάσιο μπάτζετ από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Το θέμα είναι ότι εμείς οι εκατομμύρια Ολυμπιακοί είμαστε στο κυνήγι του εισιτηρίου.

Κι όταν στο τέλος ο Παυλόπουλος του θύμισε ότι πρόσφατα είχε υποσχεθεί να τον πάρει στον τελικό στην Opap Arena, του απάντησε: «Μόνο αν γίνεις Ολυμπιακός»…

Σχετικά Άρθρα