Μεγάλη ένταση σε επεισοδιακή δίκη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Βόλο

 Μεγάλη ένταση σε επεισοδιακή δίκη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Βόλο

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου,  βρέθηκε στα δικαστήρια του Βόλου με την ιδιότητα του δικηγόρου.Στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης, η πρόεδρος της έδρας έδωσε εντολή να κρατηθεί ένας άνδρας από το κοινό του δικαστηρίου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προβολής του βιντεοληπτικού υλικού πλησίαζε την έδρα εξαπολύοντας πυρά για τον τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων.

Στο άκουσμα της εντολής η κ. Κωνσταντοπούλου, όπως σημειώνει το taxydromos.gr, και ενώ η πρόεδρος της έδρας αποχωρούσε από την αίθουσα μπήκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την έξοδό της, ενώ της ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με την εντολή που έδωσε. 

Χρειάστηκε η παρέμβαση τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι συνόδευσαν την πρόεδρο στο γραφείο της.

Λίγη ώρα αργότερα και, ενώ η εισαγγελέας επέστρεφε στο γραφείο της η κ. Κωνσταντοπούλου μπήκε μπροστά της μην επιτρέποντάς τη διέλευσή της.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο άνοιγαν… διάδρομο στην εισαγγελέα προσπαθώντας να απομακρύνουν την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία τους φώναζε «μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο».

Στη συνέχεια η κ. Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να υποδείξει στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στο κρατητήριο, όπου κρατείται με εντολή πολίτης, και να τραβήξουν φωτογραφίες.

Η δίκη διεκόπη για τις 16 Μαΐου.

Σχετικά Άρθρα