Κικίλιας: Δεν νομίζω ότι είναι θετικό ότι έρχεται ο Ράμα στην Αθήνα

 Κικίλιας: Δεν νομίζω ότι είναι θετικό ότι έρχεται ο Ράμα στην Αθήνα

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας , Βασίλης Κικίλιας μίλησε για την κλιματική κρίση αλλά και για την επίσκεψη Ράμα στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

«Είπε ο πρωθυπουργός ότι είναι άκαιρο, είπε ο υπουργός Εξωτερικών ότι είναι εκτός πλαισίου. Είμαστε μια ελεύθερη χώρα, δεν θα απαγορέψουμε σε έναν ξένο ηγέτη να έρθει», δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας για την επίσκεψη Ράμα. Όταν ρωτήθηκε αν είναι καλό που έρχεται, απάντησε: «δεν νομίζω».

«Θα έχουμε πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο φέτος με βάση τα στοιχεία επιστημόνων αλλά και με βάση όσα βλέπουμε στην καθημερινότητά μας… Είδατε τι έγινε στο Ντουμπάι, στη Βραζιλία», σημείωσε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του εμφάνισης και πρόσθεσε πως γίνονται αντιπυρικές ζώνες σε μεγάλο βαθμό και οι πυροσβέστες είναι περισσότεροι από όσους είχαμε ποτέ».

«Ήμουν στην Πεντέλη, στην Πάτρα, στην Τρίπολη, και θα πηγαίνω όπου αλλού υπάρχει ανάγκη για καταδρομική επέμβαση για αυτά που νομοθετήσαμε και είναι υπερτοπικά, υπερκομματικά», σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Σχετικά Άρθρα