Άγιοι Ανάργυροι:Τέσσερα περιπολικά στο τμήμα τη νύχτα της δολοφονίας της Κυριακής-Νέες αποκαλύψεις

 Άγιοι Ανάργυροι:Τέσσερα περιπολικά στο τμήμα τη νύχτα της δολοφονίας της Κυριακής-Νέες αποκαλύψεις

Όχι ένα, όχι δύο αλλά τέσσερα συνολικά περιπολικά πέρασαν σε 5 λεπτά έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την ώρα της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα. 

Σύμφωνα με βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1 τουλάχιστον τέσσερα περιπολικά πέρασαν από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων τη μοιραία νύχτα και μάλιστα την ώρα που ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, στο τηλεφώνημα της Κυριακής είχε ήδη απαντήσει «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Στο βίντεο φαίνεται άνθρωποι να τρέχουν προς το μέρος της Κυριακής, είναι η στιγμή που η άτυχη κοπέλα έχει δεχτεί τις μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της. 

Το περιπολικό της επόπτριας είναι παρκαρισμένο στο τμήμα και ακριβώς εκείνη την ώρα – 10:26 το βράδυ – περνά από το σημείο αστυνομικό όχημα, ενώ 3 λεπτά μετά, στις 10 και 29, περνά και τρίτο περιπολικό, το οποίο σταθμεύει. Στις 10 και 30 φτάνει μια μηχανή με δυο αστυνομικούς και ένα λεπτό αργότερα δυο μηχανές και 4ο περιπολικό στο σημείο. 

Η δικηγόρος της οικογένειας Έλενα Τζούλη δήλωσε: «Υπήρχε πλήρη διαθεσιμότητα περιπολικών πλην όμως δεν διατέθηκαν». 

Ο πατέρας του θύματος, βλέποντας αυτές τις εικόνες, είπε στον ΑΝΤ1: «Δολοφονούσαν το παιδί μου αβοήθητο και από πίσω βλέπεις να κάνουν “παρέλαση” τα περιπολικά. Αφού ήταν τόσο κοντά και διαθέσιμα, γιατί δεν έστειλαν ένα περιπολικό σε εκείνη; Αν υπήρχε τόση αστυνομική δύναμη, όση μαζεύτηκε μετά το φόνο, θα είχε σωθεί το παιδί μου».

Σχετικά Άρθρα