Πανηγυρισμοί στη Καλλιθέα – Επιστρέφει στη Super League μετά από 18 χρόνια! (εικόνες)

 Πανηγυρισμοί στη Καλλιθέα – Επιστρέφει στη Super League μετά από 18 χρόνια! (εικόνες)

Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια για την Καλλιθέα η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τα Χανιά στο “Ελ Πάσο”, πήρε το “χρυσό βαθμό”, κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Β’ όμιλο της Super League 2 και είναι και μαθηματικά στη Stoiximan Super League μετά από 18 χρόνια. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη που τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια της σεζόν κατάφερε να παραμείνει σε αυτή και στα playoffs και η Καλλιθέα γιορτάζει την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Στο ματς που διεξήχθη στο “Ελ Πάσο” τα Χανιά προσπάθησαν να “χαλάσουν” τη γιορτή που είχαν στήσει 1.000 και πλέον φίλοι των γηπεδούχων με τον Νίλι να βάζει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με πλασέ από κοντά.

Η Καλλιθέα προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ και να φέρει το ματς στα ίσια. Τα κατάφερε στο 32′ με τον Μαρότα να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για ένα δεύτερο γκολ αλλά εν τέλει το 90λεπτο βρήκε τους γηπεδούχους να αποσπούν τον έναν βαθμό που τους έφερε και μαθηματικά στη Stoiximan Super League και οι πανηγυρισμοί εντός και εκτός γηπέδου ξεκίνησαν από παίκτες, τεχνικό επιτελείο και κόσμο που βρέθηκε στο “Ελ Πάσο”.

Σχετικά Άρθρα