Ανδρουλάκης: “Για τον Πρωθυπουργό, δείκτης ευημερίας είναι ότι οι Έλληνες έκαναν Πάσχα στο χωριό τους-Ας κοιτάξει την ΕΛΣΤΑΤ”

 Ανδρουλάκης: “Για τον Πρωθυπουργό, δείκτης ευημερίας είναι ότι οι Έλληνες έκαναν Πάσχα στο χωριό τους-Ας κοιτάξει την ΕΛΣΤΑΤ”

Στο εμπορικό κέντρο του Ρεθύμνου περιόδευσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για την ακρίβεια και την επίκληση της πασχαλινής εξόδου ως ένδειξη της καλής οικονομικής κατάστασης του μέσου πολίτη, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε: «Για τον Πρωθυπουργό, δείκτης ευημερίας είναι ότι οι Έλληνες επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στο χωριό τους. Τον καλώ να κοιτάξει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, για να δει ότι ο ελληνικός λαός έχει τη μικρότερη αγοραστική δύναμη σε όλη την ευρωζώνη και τη δεύτερη μικρότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η δική του πολιτική διευρύνει τις ανισότητες. Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός, που δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει, δυσκολεύουν την καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων.

Η απάντηση σε αυτήν την αλαζονεία πρέπει να είναι ένα μήνυμα αποδοκιμασίας την 9η Ιουνίου και ένα μήνυμα στήριξης της Δημοκρατικής Παράταξης για να υπάρχει σοβαρή, ισχυρή αντιπολίτευση που θα είναι και μελλοντική κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αυτός είναι ο στόχος μας. Και, εδώ από την Κρήτη, εύχομαι η Δημοκρατική Παράταξη να ξανακάνει πράσινο το νησί των αγώνων της δημοκρατίας και της ελευθερίας».

Σχετικά Άρθρα