Κρήτη: Γάλλος τουρίστας ο οδηγός που παρέσυρε τον 8χρονο – Έφυγε αεροπορικώς από τη χώρα

 Κρήτη: Γάλλος τουρίστας ο οδηγός που παρέσυρε τον 8χρονο – Έφυγε αεροπορικώς από τη χώρα

Ερωτήματα εγείρονται από τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση τραυματισμού του 8χρονου ο Γάλλος τουρίστας, που τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε.

Ο Γάλλος δεν σταμάτησε να βοηθήσει το παιδί, αφού το χτύπησε με το αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια όπως αναφέρει το cretapost.gr έστειλε τη γυναίκα και το παιδί του να επιστρέψουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και έτσι οδηγήθηκαν στην αστυνομία. Τέλος, κατάφερε και έφυγε αεροπορικώς από την Κρήτη.

Το περιστατικό συνέβη την ημέρα του Πάσχα, στο δάσος του Ρούβα, όταν μία οικογένεια Γάλλων, που βρισκόταν στο νησί για διακοπές, ενεπλάκησαν στον τραυματισμό 8χρονου παιδιού και το εγκατέλειψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, η σύζυγος του οδηγού παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου την Τρίτη (7/5), προκειμένου να παραδώσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε το ατύχημα. Η εν λόγω μητέρα, φέροντας ένα μωρό στην αγκαλιά, κλήθηκε να παράσχει εξηγήσεις για το περιστατικό και την απουσία του συζύγου της.

Παρά το γεγονός ότι το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είχε εκδοθεί στο όνομα της συζύγου, η γυναίκα δεν συνελήφθη λόγω της παρέλευσης του χρόνου του αυτοφώρου από το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα