Eurovision: Η Έλενα Παπαρίζου στο πλευρό της Σάττι

 Eurovision: Η Έλενα Παπαρίζου στο πλευρό της Σάττι

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στη γενέτειρά της, τη Σουηδία, όπου και συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε.Η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε το ρεφρέν από το «Ζάρι» όταν η Έλενα Παπαρίζου επενέβη, για να πει το δικό της τραγούδι «Κάτσε καλά» αλλάζοντας τους στίχους.

Αντί για «αγόρια σαν κι εσένα υπάρχουν πολλά» είπε «κορίτσια σαν κι εσένα δεν υπάρχουν πολλά» απευθυνόμενη στη Μαρίνα Σάττι. Στο τέλος, η Έλενα Παπαρίζου την πήρε μια αγκαλιά.

Βίντεο από τη συνάντησή τους μοιράστηκε η Έλενα Παπαρίζου στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα με κεφαλαία γράμματα «MA-RI-NA».

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα, η Σάττι είχε συναντηθεί και με την Ελένη Φουρέιρα. Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, η τραγουδίστρια που έχει μπει στο πάνθεον της Ευρώπης με το «Fuego», θα εμφανιστεί στο interval act του πρώτου ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου.

Σχετικά Άρθρα