Ενδοοικογενειακή βία: Μπαράζ από συλλήψεις στην Δυτική Ελλάδα

 Ενδοοικογενειακή βία: Μπαράζ από συλλήψεις στην Δυτική Ελλάδα

Έξι άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία ενώ η Αστυνομία σχημάτισε συνολικά 13 δικογραφίες για αντίστοιχες υποθέσεις.

Στην Πάτρα συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του για απειλές, και μία γυναίκα, την οποία κατηγορεί ο πρώην σύζυγός της ότι χτύπησε και απείλησε τα δυο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 9 και 4 ετών.

Στην περιοχή της Αιγιαλείας συνελήφθη ένας άνδρας γιατί χτύπησε στο πρόσωπο και απείλησε φραστικά τη σύζυγό του. Στην ίδια περιοχή συνελήφθη άλλος άνδρας για ενδοοικογενειακή βία, μετά από καταγγελία της αδελφής του για λεκτική απειλή. Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και πυρίτιδα.

Στον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων γυναίκα ανέφερε πως ο πρώην σύντροφός του την απείλησε τηλεφωνικά με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αντιστάθηκε, ασκώντας βία στους αστυνομικούς.

Στην Αιτωλοακαρνανία, σε περιοχή του Αγρινίου, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν η πρώην σύντροφός του και η μητέρα της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Σχετικά Άρθρα