Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Πειραιώς -Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος

 Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Πειραιώς -Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά το σοβαρό τροχαίο, χθες βράδυ στην Πειραιώς, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο, που παρουσίασε το Mega, αποτυπώνει τις στιγμές λίγο μετά το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 5χρονου αγοριού.

Στο βίντεο φαίνεται να επικρατεί πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταματούν, ενώ πολίτες σπεύδουν για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος και σοκαρισμένοι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, βράδυ Μ. Τετάρτης, στην Πειραιώς, λίγο πριν τη συμβολή με τον Κηφισό, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε στο Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί βρίσκονται και τα άλλα αδέρφια του, που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Η 33χρονη και η 53χρονη μητέρα της νοσηλεύονται στον Ερυθρό με κάταγμα στην κνήμη και το γόνατο.

Τι κατέθεσε ο οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται στην Τροχαία Πειραιώς. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σχετικά Άρθρα